Tijdens de kerstdagen bieden we zowel een 4-gangen keuze menu aan als een zeer uitgebreid kerstbuffet.

 

Kerstmenu, 4-gangen met amuse; 

Tijdens de kerstdagen kunt u bij ons kiezen tussen een 4-gangen kerstdiner of een uitgebreid kerstbuffet;

 

Kerstmenu, 4-gangen incl. amuse; € 32,95

Kerstbuffet, 4-gangen;€ 29,95

KERSTMENU

Amuse

***

Brood met diverse smeersels

***

Paté van verschillende soorten wild en gekonfijte ui

Carpaccio van rode biet met mesclun en pompoenbitten

Warm gerookte zalm met zoetzure komkommer, dillesaus en gepocheerd ei

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pesto en basilicummayonaise

  ***

Ossenstaartsoep met cantharellen en ossenstaart puntjes

Crémesoep van eekhoorntjesbrood met verse kruiden

   ***

Hertenbiefstuk met gepofte choggiabiet en rode wijn jus

Zalmfilet met beurre blanc en gebakken spinazie

Tournedos van ossenhaas

Risotto met gebakken paddenstoelen en gepocheerd ei

     ***
Grand dessert

 

 

KERSTBUFFET 2019

 

Voorgerechten:

 

  • Ossenstaartsoep met cantharellen en ossenstaartpuntjes
  • Tomatensoep met pesto en verse kruiden
  • Mosterdsoep met gebakken spekjes en prei

 

Diverse soorten brood met verschillende smeersels

 

  • Salade caprese met mozzarella, gepofte cherry tomaatjes en komkommer
  • Carpaccio van rode biet, mesclun en pompoenpitten
  • Trio van gerookte makreel, forel en zoute haring
  • Paté van verschillende soorten wild met aardappelstroop en gekonfijte ui
  • Carpaccio van ossenhaas met oude Italiaanse kaas, basilicum mayonaise en pijnboompitten
  • Rouleau van gegrilde courgette met geitenkaas en ricotta
  • Gevulde pastei met ragout van paddenstoel
  • Warm gerookte zalm van onze Green Mountain Grill
  • Diverse huisgemaakte salades, bijvoorbeeld rundvlees/huzaren en/of tonijn

 

Hoofdgerechten:

 

  • Victoria baars met antiboise en prei
  • Zalm filet met beurre blanc saus
  • Gegrilde entrecote met asperge puntjes
  • Quiche van geitenkaas
  • Groente lasagne met bechamelsaus
  • Coq au vin met paddestoelen
  • Divers vlees van onze smoker, the Green Mountain Grill. Vlees wat 6 tot 8 uur op een lage temperatuur gegaard wordt. Zoals;
  • Brisket, spare-ribs, procereur en buikspek.

 

Bijgerechten: Diverse bereidingen van aardappel, oerfrites, rijst,  sla en diverse sauzen

 

Dessertbuffet;

  • Tiramisu
  • Omelet siberienne
  • Brownie
  • Rode kersen parfait
  • Witte- en bruine chocolade mousse
  • Diverse soorten ijs, zoals; stracciatella, chocolade, mango, cassis, vanille en aardbei